En kompromisløs Remington
Vi elsker kompromisløse kunder!

Ejeren af denne Remington spurgte om vi kunne ændre den tidligere jagtriffel med weaver baser, til en dedikeret langdistance riffel. “Den skal bare være så fed som overhovedet muligt” var ordene. Og den slags udfordringer siger vi bestemt ikke nej til.

Gennem en løbende dialog med kunden, og hans kompromisløse tilgang til projektet, endte vi med at lave en riffel som vi idag er meget stolte over - og lidt kede af at se forlade værkstedet.

Vi startede med at installere en konkurrence kvalitets pibe fra S&L som blev drejet ned i profil, ceracoatet og installeret. Derefter fik den et super aftræk fra Trigger Tech, en rail og så blev kundes kikkert monteret i en SPUR montage. En frontmonteret Atech dæmper med flimmerbånd gør riflen til en fornøjelse at skyde med. Og så fik den et par sko fra Atlas - en bipod og monopod, der passer perfekt til Accuracy International skæftet.

Så hvis du møder en mand med en mega fed custom Remington i et AIC skæfte - så ved du nu hvorfor han smiler så stort.

Hvis du selv har en ide til et projekt, en ældre riffel der skal have et nyt liv, eller en drøm om DIN favorit riffel, så er vi ALTID klar til at hjælpe dig. Indtil da håber vi at i vil nyde process billederne.
CustomRemingtonRemington 700