Vi får en masse gode spørgsmål om skydning i skydebiografen. Vi har samlet dem her, så du kan få svar på det som andre har spurgt om. Hvis der er noget du er i tvivl om, er du altid velkommen til at kontakte os.

Book en skydning i skydebiograf

Ingen bør opleve ubehag
Vi driver vores virksomhed og skydebiograf ud fra det princip at ingen bør opleve ubehag under skydning. Dermed ønsker vi at sikre at både vores kunder og medarbejdere har en god dag. Derfor vil vi gerne have at vores kunder følger nedenstående regelsæt, hvis de ønsker at træne i vores skydebiograf.

Når du kommer til skydebiografen skal du medbringe:

  • Jagttegn
  • Våbentilladelse
  • Våben
  • Høreværn (Har du glemt det kan du låne)

Ammunition
Du må skyde med alle kalibre der er lovlige til jagt i Danmark, med undtagelse af slugs. Du må bruge blyholdig og blyfri trænings- og ekspanderende ammunition. Du kan godt skyde med .22 lr i skydebiografen.

Ingen adgang til skydebiograf

Sikkerhed

  • Alle våben SKAL være afladt udenfor banen
  • Medarbejdernes og banekommandørens instrukser SKAL følges
  • Der må KUN lades op på standpladsen, efter at banekommandøren har givet tilladelse til dette
  • Der SKAL aflades efter endt skydning
  • Uansvarlig og utryg opførsel på og udenfor banen, medfører at skydningen STOPPES
  • Vi giver IKKE pengene retur hvis medarbejderen / banekommandøren vælger at stoppe skydningen eller afvise en booking pga. af brud på regler

Alkohol
Alkohol og stoffer tolereres IKKE i forbindelse med skydning. Påvirkede personer vil blive afvist uden refusion af booking beløb.

Ansvar
Skydning sker på eget ansvar og risiko. Instruktører og medarbejdere kan ikke drages til ansvar for skader som kunder eller besøgende måtte forholde eller pådrage sig.

Hvis du ødelægger noget
Vi er meget glade for vores skydebiograf. Og derfor må du ikke skyde i væge, gulve, lofter, lamper eller andet interiør. Skud i væge, gulve og lofter takseres til 500 kr pr skud. Lamper takseres til 3000 kr pr skud. Hvis medarbejderen vurdere at ulykken er sket i kådhed eller pga. uansvarlig opførsel kan dette føre til politianmeldelse.

Billeder og sociale medier
I må meget gerne tage billeder og dele dem på sociale medier. Du må også meget gerne tagge os. Desværre er det ikke alle der synes at billeder af våben er lige sjove. Hvis du lægger billeder op der kan virke anstødelige eller opfattes uetiske, forbeholder vi os retten til at kræve at du fjerner dem igen. 

Må jeg prøve noget?
I henhold til den danske våbenlov, kan du desværre ikke få lov til at leje et våben. 
Men du kan få lov til at prøve et våben, i forbindelse med et salg, eller afprøve våbnet når du har købt det.

Ingen skydning uden våbentilladelser
Vi laver ikke polterabend skydninger, kæreste dates eller andet i samme dur. Men vi synes det er mega fedt at i gerne vil snuse til skydesporten. Derfor anbefaler vi at i kontakter en skytteforening eller finder et jagttegn kursus i nærheden af dig.

Du må kun skyde på lovlige skiver
I henhold til dansk lov, kan du ikke få lov til at skyde på film eller mål, der ligner eller repræsentere mennesker.

Booking og refusioner
Op til 2 dage før påbegyndt booking, kan bookingen annulleres og det fulde beløb refunderes. Herefter betales det fulde beløb uanset om skydningen afholdes.

Vi kan for nuværende ikke tilbyde træning med pistol