Forsendelse:

Vi sender som udgangspunkt til din privatadresse via udvalgte samarbejdspartnere. Fragten koster 69 dkk med mindre der er tale om ammunition og skydevåben. Der koster fragt 499 dkk

Vi afsender så vidt som muligt varer - som er på lager - samme dag. 

Mange af vores varer kræver tilladelse. Og for disse tager kontakt for at få dette på plads inden vi aftaler fragt.

Afhentning/levering af våben til service.

Hvis du bor inden for en radius på 50 km af vores værksted, så kan du aftale afhentning og levering for 499 dkk per vej. Kontakt os for at lave en aftale.

Michael Whitehead

Chef våbensmed og ansvarlig for kvalitet og kontakt med butikken. Michael er kæmpe riffelnørd, og laver vilde ting på vores maskiner.

Sune Jorn

Sune er butikschef og ansvarlig for gode tilbud og den daglige kundekontakt. Det er Sune der sørger for at maskinen kører og at alle systemer er optimerede.

David Carsten Pedersen

David er chefunderviser og ansvarlig for formidling i Våbenfabrikken. David har brugt enormt meget tid på jagt og deler gerne ud af sin praktiske erfaring med at ødelægge alle mulige skydere.

Allan Andersen

Allan er vores dygtige værkstedschef og ekspert i ældre haglvåben. Han kan lave alt der siger BANG, men er især glad for kanoner på hjul.

Frederik Jensen

Frederik er vores top kompetente bøssemagerlærling, langdistanceskytte og AR nørd.

"Zille"

Zille hedder faktisk Zivomir, og han er lidt af en serbisk legende. Han er fuld tids skæftemager og laver alt vores skæftearbejde på "fabrikken".