Som beskrevet i vores privatlivspolitik indsamler vi personlige oplysninger fra dine interaktioner med os og vores hjemmeside, herunder gennem brug af cookies og lignende teknologier. Vi kan også dele disse personlige oplysninger med tredjeparter, herunder reklamepartnere. Dette gør vi for at vise dig annoncer på andre hjemmesider, der er mere relevante for dine interesser, og af andre grunde angivet i vores privatlivspolitik.

Deling af personlige oplysninger til målrettet annoncering baseret på dine interaktioner på forskellige hjemmesider kan betragtes som "salg", "deling" eller "målrettet annoncering" under visse amerikanske delstatsprivatlivslove. Afhængigt af hvor du bor, kan du have ret til at fravælge disse aktiviteter. Hvis du ønsker at gøre brug af denne ret til fravalg, bedes du følge instruktionerne nedenfor.

Hvis du besøger vores hjemmeside med Global Privacy Control-opt-out-præference-signalet aktiveret, vil vi, afhængigt af hvor du befinder dig, behandle dette som en anmodning om at fravælge aktiviteter, der kan betragtes som "salg" eller "deling" af personlige oplysninger, eller andre anvendelser, der kan betragtes som målrettet annoncering, for den enhed og browser, du har brugt til at besøge vores hjemmeside.