Som beskrevet i vores privatlivspolitik indsamler vi personlige oplysninger fra dine interaktioner med os og vores hjemmeside, herunder gennem brug af cookies og lignende teknologier. Vi kan også dele disse personlige oplysninger med tredjeparter, herunder reklamepartnere. Dette gør vi for at vise dig annoncer på andre hjemmesider, der er mere relevante for dine interesser, og af andre grunde angivet i vores privatlivspolitik.

Deling af personlige oplysninger til målrettet annoncering baseret på dine interaktioner på forskellige hjemmesider kan betragtes som "salg", "deling" eller "målrettet annoncering" under visse amerikanske delstatsprivatlivslove. Afhængigt af hvor du bor, kan du have ret til at fravælge disse aktiviteter. Hvis du ønsker at gøre brug af denne ret til fravalg, bedes du følge instruktionerne nedenfor.

Hvis du besøger vores hjemmeside med Global Privacy Control-opt-out-præference-signalet aktiveret, vil vi, afhængigt af hvor du befinder dig, behandle dette som en anmodning om at fravælge aktiviteter, der kan betragtes som "salg" eller "deling" af personlige oplysninger, eller andre anvendelser, der kan betragtes som målrettet annoncering, for den enhed og browser, du har brugt til at besøge vores hjemmeside.

Michael Whitehead

Chef våbensmed og ansvarlig for kvalitet og kontakt med butikken. Michael er kæmpe riffelnørd, og laver vilde ting på vores maskiner.

Sune Jorn

Sune er butikschef og ansvarlig for gode tilbud og den daglige kundekontakt. Det er Sune der sørger for at maskinen kører og at alle systemer er optimerede.

David Carsten Pedersen

David er chefunderviser og ansvarlig for formidling i Våbenfabrikken. David har brugt enormt meget tid på jagt og deler gerne ud af sin praktiske erfaring med at ødelægge alle mulige skydere.

Allan Andersen

Allan er vores dygtige værkstedschef og ekspert i ældre haglvåben. Han kan lave alt der siger BANG, men er især glad for kanoner på hjul.

Frederik Jensen

Frederik er vores top kompetente bøssemagerlærling, langdistanceskytte og AR nørd.

"Zille"

Zille hedder faktisk Zivomir, og han er lidt af en serbisk legende. Han er fuld tids skæftemager og laver alt vores skæftearbejde på "fabrikken".