Alt angående fragt finder du her

Handelsbetingelser

Definitioner
Aftalens parter:
"Køber" anvendes om den fysiske person som, hovedsagelig, handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af bestilling på vaabenfabrikken.dk afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

"Våbenfabrikken ApS" anvendes, i det følgende, om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

OBS! Ved køb af våben og ammunition skal der fremvises jagttegn, våbentilladelse og evt. øvrig tilladelser.

Produktinformation
vaabenfabrikken.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger, kan der sendes en mail til info@vaabenfabrikken.dk

Priser
Alle priser er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser er inklusiv 25% moms. Eventuelle rabatter, såsom evt. loyalitetsprogrammer, omfatter ikke i forvejen nedsatte varer.
Der tages forbehold for eventuelle fejl i priser, tekst og illustrationer. 

Bestilling
Præsentation af varer, med dertilhørende  pris på vaabenfabrikken.dk, er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at benytte sig af sådan tilbud.
Købers bestilling af varer fra vaabenfabrikken.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Våbenfabrikken ApS om at købe varen på de oplyste vilkår. 
En bindende aftale mellem Køber og Våbenfabrikken ApS er først indgået, når Våbenfabrikken ApS, ved en ordrebekræftelse, accepterer købers afgivne tilbud, dog med hensyntagen til ovenstående pasus om Priser

Betaling
De kontooplysninger du indtaster, ved køb af varer, bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som kun er dig og PBS kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen sendes fra Våbenfabrikken ApS.

 

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.

Reklamation
Våbenfabrikken ApS yder, ifølge købeloven, 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriseret indgreb.
Fakturaen skal fremvises til Våbenfabrikken ApS, forbindelse med anvendelse af reklamationen.
Eventuel reklamation over mangler, på leverede produkter, skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til Våbenfabrikken ApS inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.

Du bedes angive, og på forlangende vis vise, hvori manglen består.

Ansvarsfraskrivelse og garanti
Våbenfabrikken ApS har gjort det nemt for dig, at få relevant information på andre websites gennem links. Disse websites er uden for Våbenfabrikken ApS's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.
Oplysninger om de bestilte varer, fra sådanne hjemmesider, indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer, i aftalen mellem Køber og Våbenfabrikken ApS.
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab, som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Købers handling eller undladelse, samt forhold som ligger uden for Våbenfabrikken ApS's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
Våbenfabrikken ApS afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Fortrydelsesret
Meddeler Kunden Våbenfabrikken ApS, at Kunden har fortrudt sit køb indenfor 14 dage efter levering, tilbagebetaler Våbenfabrikken ApS det modtagne beløb.
Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes Køber bruge GLS, Postnord, DHL, UPS og ikke alternative pakke distributører. Disse distributører gør det nemlig muligt, at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret, sammen med en kopi af fakturaen, og tydeligt skrive at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anhenter ikke sendte pakker på Pakkeshops, Postkontorer e.lign. Pakker skal sendes direkte til vores adresse
Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg til private - det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

Forbehold for ændringer
Våbenfabrikken ApS forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret omkring eventuelle ændringer.

Leveringstider
Med mindre andet er angivet for den enkelte vare, så er forventet leveringstid indenfor 3-5 dage, dette kan dog varierer på enkelte varer  

Levering
Vi leverer med PostNord til pakkeshops, erhverv og privatadresser. Enkelte produkter såsom majs, sliksten og fodertønder sendes ikke grundet vægt og volume. Anhængerkurve kan kun sendes til privat og erhvervsadresser mod gebyr. Dette skyldes vægt og volume af produktet.

Misbrug
Misbrug af Våbenfabrikken ApS, billeder eller tekst medfører til politianmeldelse.

Michael Whitehead

Chef våbensmed og ansvarlig for kvalitet og kontakt med butikken. Michael er kæmpe riffelnørd, og laver vilde ting på vores maskiner.

Sune Jorn

Sune er butikschef og ansvarlig for gode tilbud og den daglige kundekontakt. Det er Sune der sørger for at maskinen kører og at alle systemer er optimerede.

David Carsten Pedersen

David er chefunderviser og ansvarlig for formidling i Våbenfabrikken. David har brugt enormt meget tid på jagt og deler gerne ud af sin praktiske erfaring med at ødelægge alle mulige skydere.

Allan Andersen

Allan er vores dygtige værkstedschef og ekspert i ældre haglvåben. Han kan lave alt der siger BANG, men er især glad for kanoner på hjul.

Frederik Jensen

Frederik er vores top kompetente bøssemagerlærling, langdistanceskytte og AR nørd.

"Zille"

Zille hedder faktisk Zivomir, og han er lidt af en serbisk legende. Han er fuld tids skæftemager og laver alt vores skæftearbejde på "fabrikken".