Vi er stolte af at have Danmarks største skydebiograf som en del af vores butik og våbenmekaniker. Skydebiografen har to sale, hvor du kan skyde med alle kalibre der er lovlige til jagt i Danmark. I skydebiografen træner du på rigtige film af dyr fra hele verden, og du skyder med den samme ammunition som du ville bruge på jagt eller til træning. 

Træn med din egen jagtriffel i Danmarks største skydebiograf
Skydetræning i en skydebiograf, er en meget realistisk måde at træne jagtrelevant riffelskydning. Så hvad en du vil være bedre til at skyde på løbende vildsvin, træne skud til anskudt vildt, eller bare gerne vil have lidt mere erfaring med riflen, så er skydebiografen et sted for dig - og ja - du kan sågar få lov til at skyde en elefant.

Åbningstider Seneste booking start
Mandag 10-15
Tirsdag, Onsdag & Torsdag 10-19
Fredag 10-14
Lørdag 10-14

 
Passer vores skydetider dig ikke, eller har du et arrangement du gerne vil afholde hos os, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon - så finder vi en løsning til dig.


Træning der passer til dig
Hos os kan du træne alene eller sammen med andre, og kan træne med eller uden instruktør. Så længe du har dansk jagttegn og riffeltilladelse, er der fri leg.

Se mulighederne herunder og book her eller nederst på siden.

Book biografen med instruktør i en time: 1500,- (intropris)
Book en hel sal i skydebiografen med instruktør og få skræddersyet undervisning, der passer til dine beghov. Når du booker en skydebiograf er det samme pris uanset om i er 6 skytter eller du bare vil skyde alene.

Walk-in skydning - et baneafsnit uden instruktør i en time: 299,- (intropris)
Du kan leje et træningsafsnit for en time i åbningstiden, hvis der ikke er bookinger, og du ikke har noget imod at skyde sammen med andre. Du skal bare dukke op på dagen, og have din egen riffel med. Vi viser dig til rette på banen og lader dig skyde uden instruktør - præcis som man gør på alle andre skydebaner. Så kig forbi og snup en walk in tid, hvis banerne ikke er bookede - eller ring og hør om hvad mulighederne er på dagen.

  Man kan altid blive bedre
  Vælger du at træne med en instruktør, står vores erfare hold klar til at hjælpe dig videre. Uanset om du er helt grøn nyjæger eller en gammel rotte i faget, skal vi nok sørge for at du bliver positivt udfordret. Du er meget velkommen til at tage en sludder med os om hvad dine behov er, så vi kan skræddersy din træning bedst muligt.

  Køb af ammunition
  Alle priser er eksklusiv ammunition. De mest almindelige kalibre ammunition kan købes i butikken, men spørg endelig i forvejen hvis du vil sikre dig at vi har en kaliber der passer til din riffel. Se hvad vi har på lager.

  Alt det med småt
  Tryk på linket her for at læse betingelser, alt hvad du må og ikke må, det du skal huske og det du måske ikke vidste.

  Book din skydetid herunder