Våbenfabrikken er en dedikeret custom våbenbutik og bøssemager. Vi sælger ikke lokkeænder eller gummistøvler, men laver i stedet alt fra custom våben, til høj kvalitets bøssemagerservice. Så hvis du mangler et specielt våben, gerne vil have fixet din gamle skyder eller mangler den helt rigtige dims, så er du kommet til det rette sted.

Nørdede løsninger der virker

Vi er stolte af at være nørdede omkring det vi laver. Og vi er glade for at vi kunne hjælpe vores kunder med både store og små problemer. Hos os må man derfor gerne spørge om alt. Eller selv bidrage med at finde den bedste løsning, hvis man selv går og roder med noget. For vi ved hvor vigtigt det er at man kan stole på sit grej. Men vi ved også at pris og kvalitet går hånd i hånd. Derfor sælger, anbefaler eller bygger vi heller ikke noget vi ikke selv ville bruge - om det så er på jagten eller på skydebanen.

Finder du ikke det du mangler på siden, eller er der noget du er i tvivl om, er du derfor altid velkommen til at kontakte os. Så finder vi en løsning sammen.

Vi er stolte af vores kunder

Vi er stolte af det vi laver, og at vores kunder viser os den tillid, at købe eller ombygge deres våben hos os. Derfor må du altid gerne sende os billeder hvis du har noget du gerne vil dele med os. Du kan se billeder fra tidligere projekter og kunder på vores facebook og instagram side.

Mennesker og maskiner

Der står mennesker bag maskinerne på Våbenfabrikken. Og uanset hvilken del af "fabrikken" du har fat i, så er vi alle sammen nørder indenfor vores felt. Herunder kan du læse lidt om de mennekser du møder på værkstedet, på Messenger og når du ringer til os.

Michael Whitehead

Michael er vores chef bøssemager. Det er Michael der står bag kvaliteten af alt der kommer ud af Våbenfabrikken. Michael er bredt anerkendt som en af Danmarks mest innovative og kvalitetsbeviste våbensmede, og har stor faglig- og håndværksmæssig viden efter 20 år i branchen. Hvis du skal have noget bygget som en ud over det sædvanlige, står Michael klar med en løsning. Eller 4.

Her kan du følge Michael på instagram.

David Carsten Pedersen

David er idemanden bag Våbenfabrikken. Han står for den overordnede strategi, kommunikation og sociale medier. David er en dedikeret jæger, jagttegnsunderviser og skydeinstruktør, der ikke er bleg for at forsvare jagten i medierne. Han fik ideen til Våbenfabrikken, fordi han savnede et sted hvor han kunne få bygget lige det han drømte om - også selvom det var helt tosset. Derfor er han også er ophavsmanden bag nogen af de mere vanvittige projekter i Våbenfabrikken.

Her kan du følge David på instagram.

Sune Jorn

Sune er Våbenfabrikkens styrmand. Det er Sune der sørger for at maskinen kører og at alle systemer er optimerede. Sune er forholdsvis ny jæger, men har kastet sig ud i jagtens og skydningens univers med den samme ildhu, som han lægger i arbejdet med at holde fabrikken på rette køl.