Våbenfabrikken er en dedikeret custom våbenbutik og bøssemager. Vi sælger ikke lokkeænder eller gummistøvler, men laver i stedet alt fra custom våben, til høj kvalitets bøssemagerservice. Så hvis du mangler et specielt våben, gerne vil have fixet din gamle skyder eller mangler den helt rigtige dims, så er du kommet til det rette sted.

Nørdede løsninger der virker

Vi er stolte af at være nørdede omkring det vi laver. Og vi er glade for at vi kunne hjælpe vores kunder med både store og små problemer. Hos os må man derfor gerne spørge om alt. Eller selv bidrage med at finde den bedste løsning, hvis man selv går og roder med noget. For vi ved hvor vigtigt det er at man kan stole på sit grej. Men vi ved også at pris og kvalitet går hånd i hånd. Derfor sælger, anbefaler eller bygger vi heller ikke noget vi ikke selv ville bruge - om det så er på jagten eller på skydebanen.

Finder du ikke det du mangler på siden, eller er der noget du er i tvivl om, er du derfor altid velkommen til at kontakte os. Så finder vi en løsning sammen.

Vi er stolte af vores kunder

Vi er stolte af det vi laver, og at vores kunder viser os den tillid, at købe eller ombygge deres våben hos os. Derfor må du altid gerne sende os billeder hvis du har noget du gerne vil dele med os. Du kan se billeder fra tidligere projekter og kunder på vores facebook og instagram side.

Mennesker og maskiner

Der står mennesker bag maskinerne på Våbenfabrikken. Og uanset hvilken del af "fabrikken" du har fat i, så er vi alle sammen nørder indenfor vores felt. Herunder kan du læse lidt om de mennekser du møder på værkstedet, på Messenger og når du ringer til os. 

 

Michael Whitehead

Chef våbensmed og ansvarlig for kvalitet og kontakt med butikken. Michael er kæmpe riffelnørd, og laver vilde ting på vores maskiner.

Sune Jorn

Sune er butikschef og ansvarlig for gode tilbud og den daglige kundekontakt. Det er Sune der sørger for at maskinen kører og at alle systemer er optimerede.

David Carsten Pedersen

David er chefunderviser og ansvarlig for formidling i Våbenfabrikken. David har brugt enormt meget tid på jagt og deler gerne ud af sin praktiske erfaring med at ødelægge alle mulige skydere.

Allan Andersen

Allan er vores dygtige værkstedschef og ekspert i ældre haglvåben. Han kan lave alt der siger BANG, men er især glad for kanoner på hjul.

Frederik Jensen

Frederik er vores top kompetente bøssemagerlærling, langdistanceskytte og AR nørd.

"Zille"

Zille hedder faktisk Zivomir, og han er lidt af en serbisk legende. Han er fuld tids skæftemager og laver alt vores skæftearbejde på "fabrikken".